Правителството познавайки темпераментността на народа, работи на принципа на акордеона.

...
Коментари Харесай

Психолингвистът Стела Богомилова: Правителството работи на принципа на акордеона

Правителството познавайки темпераментността на народа, работи на правилото на акордеона. Ще се отварят парковете с режим. Има растеж на заболеваемостта. В същото време се обмисля да се отварят парковете. Преди дни се говореше за чували с мъртъвци, а в този момент се приказва друго. Това е ужасно несъгласие и дезоринтиращо за хората.
Мнението е на психолингвистката Стела Богомилова.

Хората към този момент изпитват взаимозависимост и омерзение от тези брифинги. У брифиращите пък се усеща оттегченост, което проличава от думите, които употребяват. Няма примамка, жизнеспособност по тематиката. Това към този момент е като едно обвързване, а не възприятие за съпричастност., разяснява тя.

Въпросът " докога " е значим. Дали имаме контейнер от психологична сила? Но когато изчерпваме ресурса, може да се отиде до прекаленост. Около Великден наблюдавахме еуфория и примирение, това е отдъхването преди идващия рунд. Има една цикличност в работата на властта, сподели още тя.

Ние губим връзката с истината. В името на какво би трябвало да следваме правила. Ако е обвързвано с живота и гибелта, не трява да ги свързваме с властта. Правилата са инструмент, изясни тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР