Правителството показва ясна политическа воля за борба с корупцията, смята

...
Правителството показва ясна политическа воля за борба с корупцията, смята
Коментари Харесай

Правителството показва ясна воля за борба с корупцията, заяви Цветанов

Правителството демонстрира ясна политическа воля за битка с корупцията, счита ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка профилираната акция в Държавната организация за българите в чужбина, съобщи БГНЕС.
" Там, където има сигнали и там, където се правят инспекции и има събрани доказателства, с цел да се пристъпи към реализация от способените органи, ние постоянно сме толерирали сходен метод. И Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, както и всички, които са част от съдружното ни ръководство, са били постоянно за това, институциите да си свършат своята работа. Там, където има недостиг, където има проблем и подозрение за корупция, всички сигнали да бъдат тествани. От тази позиция има ясна политическа воля ", счита Цветанов.
Във връзка с настояванията вицепремиера Валери Симеонов, в чийто сектор ДАБЧ попада, да подаде оставка, Цветанов разяснява: " Всяка една от парламентарните групи има право на своята политическа позиция. "
Цветанов прикани всички, които интензивно вземат участие в политическия живот на страната, да поддържат институциите да свършат своята работа по случая.
Цветанов разяснява и импортираното от Движение за права и свободи през месец юни искане за основаване на краткотрайна анкетна комисия за следствие на сигнали за нередности при приемане на българско поданство. Въпреки че нужният брой подписи е събран, тя още не е основана.
" Мога да задам и аз същия въпрос. Ние също сме се включили към тази самодейност. И народните представители от „ Обединени патриоти “ също са се подписали под настояването за основаването на тази комисия. Недейте да смятате, че някой желае да крие някаква информация ", сподели още Цветанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР