Правителството подхожда доста предпазливо и не бърза в действията си,

...
Правителството подхожда доста предпазливо и не бърза в действията си,
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Правителството е доста предпазливо, не “хуква през глава“ да върши някои неща

" Правителството подхожда много внимателно и не бърза в дейностите си, виждаме, че то не " хуква през глава " да прави някои неща, а първо проучва, което е разумният вид ", уточни пред БНР Първан Симеонов, изпълнителен шеф на „ Галъп интернешънъл болкан “ за изводите от първите дейности на четворната коалиция, отпред с " Продължаваме промяната ".

" Трудно е едно съдружно държавно управление да прави бързи е внезапни промени, даже Кирил Петков уточни, че и мораториумът е краткотрайно деяние.

На едно място са събрани в това държавно управление сини и червени, тъй че, такова държавно управление няма по какъв начин да има някакав колосален обсег, тъй като то е основано на компромис.

А и аз не мисля, че това е належащо. Грамадният обсег е ненапълно част от популистката реторика на митингите.

Сега, когато пристигна време за работа, те би трябвало фактически да внимават и да обмислят. Защото тъкмо крачката с мораториума е доказателство, какво може да се случи и по какъв начин може да се подхлъзнеш, когато имаш толква опитна съпротива като ГЕРБ ", сподели още в " Преди всички " Първан Симеонов.

По думите на Първан Симеонов при министър-председателят и Асен Василев, при околните им сътрудници, има доверчивост.

" Те носят обновяване и това се харесва от хората. Може би няма да е най-реформаторското ръководство, само че при всички случаи ще се опитат бъдат модернизационен план. И като такова ще го гледат хората. И това ще им донесе триумф измежду обществото.

Модернизация във всяка сфера - администрация, цифровизация, догонване на останалите европейски страни.

Да създадат България малко по-западно изглежащо място ", заключи Първан Симеонов.

" Това е конфликтът сред прогресивно-западното и едно малко по-балканско, консервативно разбиране за политиката.

Това ще са и главните разломи в обществото. Разломът Украйна, Семерна Македония, ковид - това са и главните разграничителни линии в обещстовото. А в обединението ги има също ", разясни Първанов.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР