Правителството отвори т. нар. правителствен ВИП за разузнаването и неговите

...
Правителството отвори т. нар. правителствен ВИП за разузнаването и неговите
Коментари Харесай

Българският Джеймс Бонд ще използва правителствения ВИП

Правителството отвори така наречен държавен ВИП за разузнаването и неговите непознати сътрудници.Това излиза наяве от решенията на Министерския съвет от съвещанието в сряда.

Кабинетът е приел промени в свое решение от 1998 година за организация на прекосяване през ВИП „ А " - Правителствена зала на летище София. Става дума за мястото, през което всекидневно минават държавни глави, както и президент, министър председател. Този ВИП е обособен от останалите пространства и здания на летището, контрола е извънредно непоколебим и на процедура не може да се разбере кой влиза и кой излиза.

С промените ръководителят и зам.-председателите на Държавна организация „ Разузнаване " са включени в кръга на лицата, които имат правото да употребяват ВИП „ А " - Правителствена зала на летище София при осъществяване на законово предоставените им пълномощия. Въвежда се и правна опция представители на непознати, сродни на Държавна организация „ Разузнаване ", служби да употребяват залата при публични визити, прибавят от Министерски съвет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР