Правителството оцеля и след петия вот на недоверие, който бе

...
Правителството оцеля и след петия вот на недоверие, който бе
Коментари Харесай

БСП: ГЕРБ не спасиха правителството си, а сложиха чадър на корупцията

Правителството оцеля и след петия избор на съмнение, който бе импортиран от Българска социалистическа партия на тематика " корупция ". Секунди след оповестяването на резултата от ръководителя на Народното събрание - Цвета Караянчева, от Българска социалистическа партия започнаха със викания " Оставка " в пленарната зала, след което демонстративно я напуснаха.
Народният представител от Българска социалистическа партия Красимир Янков пък разгласява във фейсбук страницата си позиция след гласуването на вота на съмнение към държавното управление на тематика “Корупция ”.
“Гласуването на вота на съмнение против корупцията сподели, че откритите порядки от държавното управление на Борисов имат постоянен парламентарен гръб. Най-големият триумф на Борисов е умеенето да си избира сътрудници във властта , политически обединения, които със зъби и нокти да бранят ръководството! Новите избори ги обричат на политическа гибел. Това се случи с „ АБВ “, „ Да България “ и така нататък Това чака и титулуващите се патриоти. Разбира се и Марешки!
! При дебатите свързани с вота, приканих всички депутати да гласоподават по съвест, а не по партийна заръка! Непримиримостта към корупцията е съображение за това!
С това гласоподаване ГЕРБ и Коалиционните им сътрудници не избавиха държавното управление си, а сложиха чадър над корупцията ! Ще продължим битката с други средства! Избори рано или късно ще има! ”
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР