Правителството отпусна 150 000 000 лева като допълнителни разходи по

...
Правителството отпусна 150 000 000 лева като допълнителни разходи по
Коментари Харесай

Правителството отпусна допълнителни 150 млн. лв. за ремонт на пътища

Правителството отпусна 150 000 000 лв. като спомагателни разноски по бюджета на Министерството на районното развиване и благоустройството за ремонтно-възстановителни действия по републиканската пътна мрежа. Средствата ще бъдат обезпечени за сметка на преструктуриране на разноски или прехвърляния по централния бюджет за 2018 година Те са за ремонт на пътни прави от републиканската мрежа с обща дължина почти 480 км и уреди по тях.

Голяма част от пътните сектори са извънредно натоварени целогодишно – източната дъга на околовръстния път на гр. София – трасето София – Перник /през Владая/, Димитровград – Хасково, Русе – Варна и други Друга част от обектите са част от туристическите направления към българското Черноморие – Автомагистрала „ Черно море “, к.к. „ Златни пясъци “ – Варна, Карнобат – Бургас и други Финансират се действия като: фрезоване на съществуващата настилка, местни поправки, полагане на нови пластове асфалтобетонова примес, отводнителни мероприятия, ландшафтно оформяне, бетонови работи, полагане на нова хидроизолация на оборудванията, замяна фугите на оборудванията и други.

Чрез инвестицията в ремонта на сектори от републиканската пътна мрежа ще се усъвършенства положението й и сигурността на придвижване на пасажери и транспортни средства, като това ще даде действителен резултат за икономическото развиване на страната и ползите на обособените жители.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР