Правителството отмени три решения, които не са финализирани от предходния

...
Правителството отмени три решения, които не са финализирани от предходния
Коментари Харесай

Кабинетът на Донев отмени решение на МС по интегрирането ни в ОИСР

Правителството анулира три решения, които не са финализирани от предходния състав на Министерския съвет. Отменят се: решение по т. 16 от Протокол № 19 от съвещанието на Министерския съвет от 5 май 2022 година; решение по т. 6 от Протокол № 29 от съвещанието на Министерския съвет от 13 юли 2022 година; решение по т. 46 от Протокол № 31 от съвещанието на Министерския съвет от 28 юли 2022 година, оповестиха от държавната пресслужба.

Решението от държавното съвещание на 5 май касае безвъзмездното прекачване на правото на благосъстоятелност върху парцели - частна държавна благосъстоятелност, на община Ямбол, област Ямбол. Решението от 13 юли се отнася до организацията и координацията на процеса на диалози и подготвителни действия за присъединение на България към Организацията за икономическо съдействие и развиване. С решението, признато на 28 юли, е утвърден план на Закон за изменение и допълнение на Закона за пазарите на финансови принадлежности.

Трите решения са признати от Министерския съвет с направените в тях промени, допълнения и разяснения, по реда на член 48 от Устройствения устав на Министерския съвет и на неговата администрация. По признатите актове вносителите не са подготвили и показали дефинитивни текстове и не са показали модифицирани претекстове съгласно направените в тях промени, допълнения и разяснения.

Поради значимостта на решението за организацията и координацията на процеса на диалози и подготвителни действия за присъединение на България към Организацията за икономическо съдействие и развиване, държавното управление ще го прегледа още веднъж на последващо свое съвещание. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР