Правителството остава, няма да подава оставка и мандатът ще продължи

...
Правителството остава, няма да подава оставка и мандатът ще продължи
Коментари Харесай

Симеонов: Премиерът и правителството остават

Правителството остава, няма да подава оставка и мандатът ще продължи до постоянните избори идната пролет. Това заяви пред Нова телевизия Валери Симеонов, който тази заран взе участие на съдружен съвет при премиера Борисов.

" Министър-председател остава Бойко Борисов. Няма други разновидности пред нас. Имаме работа за извършване и в Народното събрание, и в изпълнителната власт ", безапелационен бе Симеонов.

Той добави, че няма вид за оставка през септември. Подобна догадка бе споделена от страна на вицепремиера Томислав Дончев, който по-рано през днешния ден съобщи: " Оставка на държавното управление в края на септември е измежду разновидностите, които се разискват за излизане от политическата рецесия ".

Симеонов разгласи още, че кабинетът няма да се подаде на уличния напън и да избяга от отговорност.

" Приоритетите на кабинета ще бъдат в посока битката с битовата престъпност, повишение на пенсиите, възстановяване на обществените услуги и стандарта на живот ", добави още водачът на НФСБ.

" Изборите ще са тогава, когато е по Конституция. Нека всички политически партии се приготвят за тях ", заключи Валери Симеонов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР