Правителството организираме закупуването на нова апартура и подготвянето на нови

...
Правителството организираме закупуването на нова апартура и подготвянето на нови
Коментари Харесай

Денков: Подготвяме купуване на апаратура, така че кръвните проби на шофьорите да излизат до седмица

Правителството организираме закупуването на нова апартура и подготвянето на нови лаборатории за проучване на кръвни проби, като задачата е взетите проби да излизат в период до една седмица.

Това съобщи министър-председателят акад. Николай Денков при започване на постоянното съвещание на кабинета.

" Особено значимо е да се редуцира срокът за приемане на резултати след взимане на кръвни проби. Затова организираме свъместно с Министерство на вътрешните работи и другите институции закупуването на нова инсталация, подготовката на експерти и организирането на нови лаборатории в страната. Целта е тези проби да излизат като резултати до една седмица ", уточни министър председателят.

Този развой ще отнеме време, тъй като следва да се закупи скъпа инсталация. Дотогава акад. Денков насочи апел към Министерство на вътрешните работи и прокуратурата деликатно да ползват признатия закон:

" Да огледат деликатно разпоредбите за използване на тези ограничения и да създадат допустимо най-хубавата организация, тъй че хората, които са почтени, да се усещат спокойни на улиците, а тези, които вършат нарушавания, да получат съответното наказване ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР