Правителството определи вицепремиера по правосъдната реформа и министър на външните

...
Правителството определи вицепремиера по правосъдната реформа и министър на външните
Коментари Харесай

От последните минути: Захариева получи много ключов нов пост, вече ще...

Правителството дефинира вицепремиера по правосъдната промяна и министър на външните работи Екатерина Захариева за ръководител на Националния съвет по антикорупционни политики, съобщи " Канал3 ".
В състава на Съвета се включват в допълнение представител на вицепремиера по публичния ред и сигурността и министър на защитата – член на политическия му кабинет, шефът на Центъра за предварителна защита и противопоставяне на корупцията, както и представител на Националното съдружие на общините. Това оповестиха от държавната осведомителна работа.

Националният съвет по антикорупционни политики е основан с Постановление на Министерски съвет 136/2015 като междуведомствен орган със съвещателни, координационни и контролни функционалности във връзка с създаването и осъществяването на политиките в региона на предварителната защита и противодействието на корупцията.

Промяната в постановлението се постанова по отношение на новата конструкция на Министерския съвет и определянето на вицепремиера Екатерина Захариева за народен координатор по антикорупционни политики. От друга страна, разширението на състава на Съвета с нови членове ще способства за повишение на успеваемостта на работата му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР