Правителството определи „М и П Мениджмънт“ ЕООД за концесионер на

...
Правителството определи „М и П Мениджмънт“ ЕООД за концесионер на
Коментари Харесай

Ясен е концесионерът на морски плаж „Сарафово“

Правителството дефинира „ М и П Мениджмънт “ ЕООД за концесионер на морски плаж „ Сарафово “, община Бургас, област Бургас. Концесионерът се задължава за целия период на контракта за концесия от 20 години цената за 1 бр. чадър да бъде в размер до 7 лева с Данък добавена стойност и цената за 1 бр. шезлонг - в размер до 7 лева с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми на морския плаж.

Размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методиката за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на отчисленията от базата за пресмятане размера на концесионното заплащане в размер на 3,90 на 100 без Данък добавена стойност. Годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията е в размер на 45 502 лева с Данък добавена стойност.

Изменя се концесионният контракт за морски плаж „ Слънчев ден”

Предложените вложения за организация на целогодишно санитарно-хигиенно поддържане и за възстановяване на образа на морския плаж са в размер на 527 765 лева с Данък добавена стойност за целия период на концесията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР