Правителството одобри проект на Закон за изменение на Закона за

...
Правителството одобри проект на Закон за изменение на Закона за
Коментари Харесай

Предлагат се изменения в Закона за приватизация и следприватизационен контрол


Правителството утвърди план на Закон за изменение на Закона за приватизация и следприватизационен надзор, оповестиха от првителствената осведомителна работа.

Промените целят привеждане в сходство на текста на раздел IV „ Министерство на защитата “ от Приложение № 1, към член 3, алинея 1 от ЗПСК с актуалните фирмени наименования на част от комерсиалните сдружения, включени в него и премахване на позволена фактическа неточност, както и привеждане в сходство на текста на раздел X „ Министерство на финансите “ с настъпилата смяна в органа, упражняващ правата на страната в „ Информационно обслужване “ АД и гр. София и „ Национален замък на културата - Конгресен център София “ ЕАД.

„ Информационно обслужване “ АД, гр. София е добавено като точка 20 в раздел II „ Министерство на осведомителните технологии и известията “, а „ Национален замък на културата - Конкресен център София “ ЕАД е прибавен като точка 16 в раздел VI „ Министерство на културата “ от Приложение № 1 към член 3, алинея 1 от ЗПСК.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР