Правителството одобри Постановление за изменение на Постановление № 41 на

...
Правителството одобри Постановление за изменение на Постановление № 41 на
Коментари Харесай

МВнР получава 1,21 млн. лв. допълнително за обезпечаване на изборния процес

Правителството утвърди Постановление за изменение на Постановление № 41 на Министерския съвет от 4 февруари 2021 година за приемане на план-сметка за разноските по подготовката и произвеждането на изборите за народни представители през 2021 година, оповестиха от държавната пресслужба.
С него се планува, по предложение на Министерството на външните работи и Министерството на здравеопазването, в съгласие с, да се поправя утвърдената от държавното управление план-сметка, като бъдат утвърдени спомагателни средства по бюджета на в размер на 1,21 млн. лв.. Средствата са нужни главно за застраховане на изборния развой на база формираните 465 изборни секции отвън страната, както и за застраховане на ограниченията зад граница свързани с предварителна защита и ограничение на разпространяването на COVID-19, според предписанията, условията и здравните протоколи на локалните управляващи по места.
 Посолството ни в Париж е поискало да се признае гласуването на 4 април за претекст за овакантяване на дома Посолството ни в Париж е поискало да се признае гласуването на 4 април за претекст за овакантяване на дома
Във връзка с настоящите във Франция противоепидемични ограничаващи ограничения българското посолство в Париж е поискало с вербални ноти от...
Необходимите спомагателни средства се обезпечават за сметка на плануваните средства по централния бюджет за произвеждането на избори през 2021 година и за сметка понижение на средства утвърдени по бюджета на Министерството на здравеопазването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР