Правителството одобри отчуждаването на имоти и части от имоти -

...
Правителството одобри отчуждаването на имоти и части от имоти -
Коментари Харесай

Променят статута на редица имоти

Правителството утвърди отчуждаването на парцели и елементи от парцели - частна благосъстоятелност за държавна потребност за построяването на пътен надлез на жп сектора Пловдив - Бургас, в землището на с. Карагеоргиево, община Айтос, област Бургас. Средствата за обезщетяване на притежателите, респективно правоимащите лица, на засегнатите парцели са за сметка на Национална компания „ Железопътна инфраструктура “. Решението може да се апелира пред Административен съд по местоположение на парцелите в 14-дневен период от съобщаването му на заинтересуваните лица по реда на Административнопроцесуалния кодекс.

„ Български пощи “ ЕАД ще продадат посредством търг с скрито наддаване административни пространства, които не се употребяват от сдружението. Имотите се намират село Млекарево, община Нова Загора; село Нареченски бани, община Асеновград и село Раково, община Сливен. Продажбата на всеки от обектите ще се извърши по цена, не по-ниска от избраната от самостоятелен оценител. Имотите не са нужен за активността на „ Български пощи “ ЕАД.

Недвижими парцели, благосъстоятелност на „ Земинвест “ ЕАД, гр. София, ще бъдат продадени посредством търг, при начални цени не по-ниски от пазарната стойност, избрани от самостоятелен оценител, сертифициран от Камарата на самостоятелните оценители в България. „ Земинвест “ ЕАД е комерсиално сдружение със 100 % държавно присъединяване, в което правата на страната, като едноличен притежател на капитала на сдружението, се упражняват от министъра на земеделието, храните и горите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР