Правителството одобри Меморандум за разбирателство в областта на малките и

...
Правителството одобри Меморандум за разбирателство в областта на малките и
Коментари Харесай

България и Румъния с по-добро сътрудничество за малките и средни предприятия

Правителството утвърди Меморандум за съгласие в региона на дребните и междинните предприятия сред Министерството на стопанската система на Република България и Министерството за бизнес среда, търговия и предприемачество на Румъния, оповестиха от държавната пресслужба.

``
реклама

В Меморандума се планува двете страни да бъдат сътрудници в региона на развиването на дребните и междинните предприятия, като дават действителни благоприятни условия за разширение на бизнес контактите сред предприятията от България и Румъния.

Двете страни поемат отговорности за продан на бизнес информация, обвързвана с търговията, опциите за вложение, политиката и ограниченията, подхванати от всяко от двете държавни управления за поощряване на интернационализацията на дребните и междинните предприятия.

Българската и румънската страна ще си сътрудничат при образуване на промоционални прояви в услуга на дребните и междинните предприятия като замяна на визити на бизнесмени, образуване на присъединяване им в бизнес конгреси, конференции, семинари, търговски панаири, изложби, визити на делегации и други.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР