Правителството одобри допълнителни разходи/трансфери в общ размер на 33,578 млн.

...
Правителството одобри допълнителни разходи/трансфери в общ размер на 33,578 млн.
Коментари Харесай

Кабинетът одобри допълнителни разходи за 33,5 млн. лева

Правителството утвърди спомагателни разходи/трансфери в общ размер на 33,578 млн. лева, които са разпределени по първостепенни разпоредители с бюджет.

По бюджета на община Перник се дават 1,895 млн. лева спомагателни прехвърляния за осъществяване на действия от значително значение за общинската инфраструктура. За понижаване на риска от пътнотранспортни катастрофи и улеснение на достъпа до пътната мрежа на Перник се финансира построяването на кръговото кръстовище на ул. „ Юрий Гагарин “ и ул. „ Благой Гебрев ”, с което ще се усъвършенства трафикът на входно-изходните артерии на града при Автомагистрала „ Люлин “, Автомагистрала „ Струма “ и гр. София, които са носители на най-голямото транспортно натоварване в източната част на града.

По бюджета на община Сливен се дават 289 хиляди лева за санирането на Детска градина „ Звездица “ в града.

Одобрените средства по бюджета на Министерския съвет в размер на 7,394 млн. лева са за следните действия: застраховане на превозването и екологосъобразното отнасяне посредством извънредно оползотворяване/обезвреждане на остатъчен боклук на площадка край гр. Девня; за създаване на съседен полеви път, паралелен на краткотрайното възпрепятстващо оборудване по българо-турската граница на територията на област Ямбол, както и за извънгаранционно поддържане на краткотрайното възпрепятстващо оборудване по българо-турската граница на територията на областите Бургас, Хасково и Ямбол.

С предоставените 24 млн. лева по бюджета на Държавна организация „ Държавен запас и военновременни ресурси “ ще се попълни държавния запас от зърно.

Допълнителните разходи/трансфери за 2019 година са обезпечени за сметка на плануваните разноски по централния бюджет за 2019 година и посредством преструктуриране на разноските и/или прехвърлянията по централния бюджет за 2019 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР