Правителството обяви четвърта степен на опасност заради коронавируса. Препоръчва се

...
Правителството обяви четвърта степен на опасност заради коронавируса. Препоръчва се
Коментари Харесай

Правителството обяви 4-та степен на опасност от коронавируса

Правителството разгласи четвърта степен на заплаха поради ковид. Препоръчва се на българските жители да не пътуват до Китай и страните, в които към този момент е публикувана заболяването. С военния аероплан " Спартан " от Ухан ще бъдат превозени двамата български жители.


На всички български летища ще бъдат ситуирани термокамери, които автоматизирано ще мерят температурата на идващите. Всички жители, които идват от Китай или страни, в които е публикуван вирусът, ще бъдат подложени на 14 -дневна карантина.

Здравният министър увери, че във всички лечебни заведения имат нужния маркер, с който може да се засече рисковият вирус.

Правителството има подготвеност да разгласи най-високата степен - пета, за заплаха, която планува цялостна възбрана за всички българи да пътуват до Китай и до всички страни, в които е публикуван смъртоносният вирус.

Младен Маринов - министър на вътрешните работи: Моят апел е да се извършват полицейските разпоредби. Те са в интерес на жителите, откакто желаеме да предпазим всички български жители.  Борисов: Да затегнем ограниченията за надзор, тъй че българите да са сигурни Борисов: Да затегнем ограниченията за надзор, тъй че българите да са сигурни
Премиерът свика среща за взимане на ограничения за предварителна защита, противопоставяне и лекуване на короновируса у нас. Той съобщи, че ограниченията би трябвало да се затегнат,...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР