Правителството няма план за управление на кризата в България, предизвикана

...
Правителството няма план за управление на кризата в България, предизвикана
Коментари Харесай

ДПС не виждат план на правителството за патова ситуация във войната

Правителството няма проект за ръководство на рецесията в България, провокирана от войната в Украйна . Тази позиция изрази от парламентарната естрада националният представител от Движение за права и свободи Джевдет Чакъров.

От партията били обезпокоени, че държавното управление няма проект за ръководство на невижданата повсеместна рецесия в България. Управляващите работят ден за ден , безапелационен бе той.

Светът би трябвало да се приготви за дълга война и за това, че рецесиите подбудени от нея, ще имат съществени, дълготрайни последици, акцентира Чакъров.

От Движение за права и свободи предизвестиха, че втечненият газ не е опция за Европа , тъй като няма задоволителен потенциал в света за превозване. Освен това в границите на Европейски Съюз нямало инфраструктура, която да поеме тези размери и потребности.
 Объркан, неспасяем, обезсърчителен – Кирил Петков на 100-ния си ден, съгласно ГЕРБ
Объркан, неспасяем, обезсърчителен – Кирил Петков на 100-ния си ден, съгласно ГЕРБ

Правителството сподели, че е некомпетентно да сплоти даже ръководещото болшинство

Няма проект на държавното управление за възможна патова обстановка, притеснява се Джевдет Чакъров. " Какво ще стане, в случай че Русия спре доставките на енергоносители? ", попита той.

Депутатът означи, че н яма ограничения за обезпечаване на снабдяване в страната. Как да работят земеделските производители при изискванията на нарасналите цени на горивата, на тока, на препаратите за растителна отбрана, на покачването на цените на торовете, попитаха от Движение за права и свободи. От там предизвестиха, че няма ограничения за поддръжка на обществено слабите и пенсионерите при високите цени на тока, храните и медикаментите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР