Правителството няма да сдава властта и ще продължи да управлява

...
Правителството няма да сдава властта и ще продължи да управлява
Коментари Харесай

Вместо оставка, кабинетът планира пълен мандат след мащабен ремонт


Правителството няма да сдава властта и ще продължи да ръководи до завършването на мандата си идната пролет, разгласи ръководещата коалиция в четвъртък сутринта, ден откакто партията на премиера даде знак за отдръпване на кабинета и призна, че основни министри са от квотата на Движение за права и свободи и Делян Пеевски.

Планът за отвод от оставка и дотъкмяване на мандата пристигна след съдружния съвет ГЕРБ – " Обединени патриоти " (ОП) и сигурно ще налее в допълнение масло в огъня на всеобщите цивилен митинги с претенции за оставката на кабинета и на основния прокурор Иван Гешев навлизат в осмия си следващ ден.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов разяснява по-рано, че научил от малкия екран за поисканите от премиера оставки на финансовия министър Владислав Горанов, вътрешния Младен Маринов и икономическия Емил Караниколов задето били свързани с Движение за права и свободи и Пеевски.

" Оставките няма да успокоят протестиращите, ще налеят бензин в огъня. Това ще стане. С други думи, ще ентусиазират още повече улиците ", сподели той в сряда вечерта.

На идната заран Симеонов заяви на взаимен брифинг с Борисов, че новият приоритет на обединението ГЕРБ -ОП е да преодолеят сполучливо импортирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение, след което ще разискват оставките на тримата министри:
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР