Правителството няма да падне. Няма кой да тръгне след тези,

...
Правителството няма да падне. Няма кой да тръгне след тези,
Коментари Харесай

Красимир Велчев: Създателите на Орешарски не могат да свалят кабинета

Правителството няма да падне. Няма кой да тръгне след тези, които доведоха Орешарски. Тогава в действителност имаше рецесия. Не мисля, че една оставка на държавното управление ше реши проблемите, тя ще ги задълбочи. Това съобщи во " Денят стартира с Георги Любенов " на Българска национална телевизия зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев.

Вчера в " Панорама " слушах опозицията да изнася лекции що е то рецесия, има ли почва у нас, стадии, и стигнах до извода, че те са експерти по рецесиите, само че не по решението на рецесии, а по основаването им, тъй като непрестанно, напоследък те насаждат едно такова мнение у хората, че щом в последните 10 години сме управлявали, значи нямаме никакви оправдания ", разяснява Велчев. И попита: " Защо се изпуска този стадий 2013-2014 година. С това ръководство " Орешарски " те върнаха България годиин обратно за година и половина. Преди това отново имаше напредък, възкръсване на стопанската система. Сега същите тези с вота на съмнение още веднъж желаят да върнат страната обратно, да спрат развитиято на страната, съобщи той.

По отношение на рецесиите той сподели, че се пробва да гледа на нещата в профил. " Тази рецесия можеше някои неща да се избегнат и може би по тази причина са такива ограниченията, които са взети сега, както от премиера, по този начин и от основния прокурор. Така би трябвало да работи прокуратурата, да се покаже, че няма да има толериране, когато стане дума за нарушаването на закона ", сподели още Велчев.

Задавам си въпроса дали съдът преглежда и осъжда еднообразно всички, тъй като не мога да си обясня по какъв начин хора с висящи каузи, рецидивисти, ги пускат под домакински арест, а един министър, не. Той не може да извърши друго закононарушение, тъй като към този момент не е министър, второ, той къде може да се скрие, в случай че се разгласи за национално интернационално издирване
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР