Правителството ни взе решение за одобряване и подписване на Всеобхватното

...
Правителството ни взе решение за одобряване и подписване на Всеобхватното
Коментари Харесай

Подписваме търговската сделка между ЕС и Канада

Правителството ни взе решение за одобрение и сключване на Всеобхватното икономическо и комерсиално съглашение сред Канада и Европейския съюз, оповестяват от Министерския съвет.

В известието до медиите се отбелязва, че съглашението ще открие нови благоприятни условия за търговия и вложения за икономическите оператори от двете страни на Атлантическия океан. Също по този начин посредством него се поставя завършек на рестриктивните мерки на достъпа до публични поръчки , отворят се пазарите на услуги, оферират се предвидими условия за вложителите, обезпечава се по-добра отбрана на обектите на интелектуална благосъстоятелност и обичайни артикули на Европейски Съюз, усъвършенстват се разпоредбите за генезис и други
 България публично разгласи, че подписва СЕТА с Канада
България публично разгласи, че подписва СЕТА с Канада

Искаме рухване на визите от 2017-та

Постоянният представител на България към Европейския съюз е акредитиран да подпише Споразумението от името на държавното управление ни при изискване на следваща ратификация.

Има и предложение до Народното събрание за одобрение със закон на Всеобхватното икономическо и комерсиално съглашение сред Канада и Европейския съюз и неговите страни членки, подписано на 30 октомври 2016 година в Брюксел, Белгия.
 Пътят на CETA през Европейския парламент
Пътят на CETA през Европейския парламент

Извървяният път беше извънредно дълъг и изпълнен с препятствия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР