Правителството непрекъснато доказва, че България е място за правене на

...
Правителството непрекъснато доказва, че България е място за правене на
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Правителството непрекъснато доказва, че България е място за правене на бизнес

Правителството непрестанно потвърждава, че България е място за правене на бизнес. Държим челните места измежду страните с най-нисък недостиг и с най-голям стопански напредък, а в района сме неоспорим водач.

Това разяснява зам.-министърът на външните работи и ръководител на МГЕРБ Георг Георгиев, който взе присъединяване в районната конференция на тематика „ Развий капацитета си в България” във Варна, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ – Варна. Събитието, проведено от младежката конструкция на ГЕРБ във Варна, събра представители на локалната и държавната власт, на Европейския парламент, на неправителствения бранш, IT промишлеността, студентската общественост. Освен от Варна и региона, във форума се включиха и младежи от Добрич, Разград, Русе, Силистра, Търговище, Шумен.

„ Младите хора би трябвало да имат високи условия към това, което ги заобикаля, само че и към себе си, тъй като с изключение на права, имаме отговорност и отговорности. Важно е да имаме повече решения, в сравнение с проблеми, да даваме своята формула. Именно отговорността в ръководството докара до това в среда на глобализация България да реализира интернационална реализация. Страната ни сложи по безапелационен метод тематиката за разширение на Европейски Съюз след 15-годишно прекъсване”, посочи Георг Георгиев, визирайки интеграцията на Западните Балкани като приоритет на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. „ Това е инвестиция в бъдещето на Европейски Съюз като цяло. Говорим за транспортна, енергийна, икономическа съгласуваност, която подсигурява конкурентоспособността на целия регион”, добави Геогр Георгиев.

„ България не е дребна, тя се утвърди като районен водач, мнението и експертизата ѝ се търсят. Благодарение на политиката на държавното управление, страната ни си извоюва престижа на незаобиколим фактор, в това число и в подтекста на съгласуваност на цели континенти”, съобщи зам.-министърът на външните работи и моли младежите да имат повече самочувствие.

В районната конференция вземат участие кметът на града – хазаин и регионален координатор на ГЕРБ Иван Портних, министърът на младежта и спорта Красен Кралев, зам.-министърът на труда и обществената политика Зорница Русинова, евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев и Андрей Новаков, народните представители от ГЕРБ Емилия Милкова, Галя Желязкова, Светлана Ангелова, Радостин Танев. Събитието почетоха и кметовете на Вълчи дол, Дългопол, Търговище, районни кметове във Варна, общински съветници от ГЕРБ.

Във фокуса на форума са стратегиите и самодейностите в поддръжка на предприемачеството, както и на ограниченията за професионално и личностно развиване на младежите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР