Правителството не успява да приложи мерки, там където трябва. Това

...
Правителството не успява да приложи мерки, там където трябва. Това
Коментари Харесай

Тома Биков: Правителството не успява да приложи нужните мерки, там където трябва

" П равителството не съумява да приложи ограничения, там където би трябвало. " Това съобщи в ефира на БиТиВи депутатът от ГЕРБ Тома Биков. По думите на всички е ясно, че в България има проблем с инфлацията, само че ограничения против нея не са взети.

Според народния представител ограниченията на държавното управление няма да дадат резултата, който се чака, тъй като не би трябвало единствено да се спрат цените, а да се вдигнат и приходите.

Биков разяснява и вчерашната среща на НСТС. По думите му не е била препоръчана нито една антиинфлационна мярка. След като нашата рецесия е обвързвана на първо място с инфлацията,доколко тези ограничения са антикризисни, откакто те не адресират въобще инфлацията " , попита той.

Според Биков препоръчаните от държавното управление ограничения няма да решат никакви основни въпроси. Той акцентира, че много от ограниченията изискват голям финансов запас и нямат да имат никакъв резултат отношение на обособения консуматор.
 Синдикатите за антикризисните ограничения на кабинета: Само планове
Синдикатите за антикризисните ограничения на кабинета: Само планове

Свалянето на Данък добавена стойност на хляба на 0% също нямало да докара до спад на цената

По думите му, с цел да бъдат въведени тези ограничения, би трябвало да бъдат вкарани под някаква законова форма - нещо, което настоящето болшинство и настоящето държавно управление съвсем не може да реализира. Биков акцентира, че от близо половин година не е гласувано законодателство.

Депутатът от ГЕРБ разяснява и. По думите му ние сме имали две делегации - парламентарна и държавна, което е извънредно неуместно . Той уточни, че визитата във Ватикана всяка година се провежда по един и същи метод и в това отношение има традиция.

Биков акцентира, че по време на срещата с външния министър на Ватикана Кирил Петков е влезнал със своята съветничка, а министърът на външните работи Теодора Генчовска е останала извън. Според Тома Биков в делегацията е трябвало да има и човек от президентството. Депутатът добави, че в състава на делегацията имало единствено министри, които са симпатични на премиера.
 Бизнес и синдикати скептични за антикризисните ограничения на държавното управление
Бизнес и синдикати скептични за антикризисните ограничения на държавното управление

Инфлацията е базисен проблем съгласно бизнеса
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР