Правителството не може да вземе решение как да помага на

...
Правителството не може да вземе решение как да помага на
Коментари Харесай

ДПС ковлади пред Нинова червен депутат, че не се помага на бизнеси и общините


Правителството не може да вземе решение по какъв начин да оказва помощ на бизнеса и общините. Тази позиция изрази пред енергийната комисия депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай. В началото на съвещанието той изиска законът за енергетиката, предлаган от партията да се гледа в съвещанието. Това, че ръководещите не са се сетили да внесат закона, по думите му, не значи, че би трябвало да се крие законопроектът на Движение за права и свободи. Там ви оказваме помощ, учудвате ме, посочи Аталай. Можехте да го препишете този законопроект, посъветва той " Продължаваме промяната ". Няма по-добро от този законопроект, безапелационен бе националният представител.

Оказа се, че нямало постъпили мнения по законопроекта.

Веднага щом такива постъпели, планът щял да бъде прегледан. Рамадан Аталай уточни, че се предложило решение пари за обезщетения да не се вземат от данъкоплатците. Опитвам се три месеца да ви вдъхновя нещо да създадем, не зная по какъв начин към този момент да ви подбутнем, посочи националният представител от Движение за права и свободи.

Депутатите не одобриха точката на Движение за права и свободи да влезе а дневния ред. Рамадан Аталай се закачи с депутата от групата на Българска социалистическа партия Емил Георгиев, подхвърляйки му: " Ще кажа на Корнелия Нинова ". Може, да ти дам телефона й, не се даде депутатът от групата на левите, само че получи успокоени от Аталай, че има номера на Нинова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР