Правителството на Великобритания успя да намали потока от нелегални мигранти

...
Правителството на Великобритания успя да намали потока от нелегални мигранти
Коментари Харесай

Премиерът на Великобритания се похвали с една трета намаление на нелегалната миграция

Правителството на Англия съумя да понижи потока от незаконни мигранти с една трета, до момента в който в останалата част на Европа броят им продължава да нараства. Това заяви министър председателят Риши Сунак в изявление за Bloomberg TV.

„ Вярвам, че целта на английския народ е да спре незаконната миграция. Успяхме да понижим броя на незаконните мигранти с една трета, до момента в който в Европа техният брой продължава да нараства “, сподели министър председателят. Сунак добави, че за първи път напъните на кабинета му да понижи притока на бежанци имат подобен резултат. Преди това, сподели той, броят на мигрантите в страната „ продължаваше да пораства устойчиво и се беше учетворил през последните няколко години “.

Премиерът означи, че има намерение да продължи да работи по проект за изпращане на мигранти в Руанда, което ще стане „ последната точка “ на миграционната политика на държавното управление. Според Сунак английските управляващи ще продължат да работят с държавното управление на Руанда за „ формулиране на съглашение за трансфер на бежанци, което ще убеди всички страни и ще вземе поради всички въпроси от дневния ред “. Освен това английският парламент ще има опция „ деликатно да изследва плана и да показва, че Руанда е безвредна “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР