Правителството на Великобритания подкрепя плана на подновяването на Висшата лига

...
Правителството на Великобритания подкрепя плана на подновяването на Висшата лига
Коментари Харесай

Британското правителството разреши подновяване на Висшата лига през юни

Правителството на Англия поддържа проекта на подновяването на Висшата лига през юни. Новината бе обявена от държавния секретар на културата, медиите и спорта Оливър Даудън.

" Правителството отваря вратата за това футболът със спортен темперамент да се завърне по безвреден метод през юни. Това би трябвало да включва и опцията на почитателите да бъде обезпечен по-широк достъп до предаваните онлайн събития. Сега футболните управляващи би трябвало да реализират единодушие и да завършват детайлите на своите проекти. Налице е общото положително предпочитание това да бъде направено поради почитателите, футболната общност и нацията като цяло. Правителството и нашите медицински специалисти ще продължат да оферират упътвания и поддръжка, преди да бъде взето каквото и да било дефинитивно решение. Всички се съгласихме, че ще продължим единствено в случай че е безвредно. Здравето и благополучието на играчите, треньорите и личния състав са преди всичко ", съобщи Даудън след днешната среща сред управленията на Футболната асоциация, Премиър лийг и Английската футболна лига.

Във Висшата лига работят по план " Рестарт " с дата 12 юни. От другата седмица тимовете могат да възобновят тренировки при спазването на строги ограничения за сигурност. Има обаче и футболисти, които не желаят шампионатът да бъде възобновен, защото се тормозят от разпространяването на ковид.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР