Правителството на Великобритания официално даде своето разрешение битката в Премиър

...
Правителството на Великобритания официално даде своето разрешение битката в Премиър
Коментари Харесай

Премиър лийг официално получи разрешение да се завърне от юни

Правителството на Англия публично даде своето позволение борбата в Премиър лийг да бъде възобновена през идващия месец. Забраната за образуване на професионални спортни събития в страната е в действие до 1 юни, само че по-късно се " разрешава провеждането на културни и спортни събития с телевизионно покритие при закрити врата, като се заобикаля рискът от огромен обществен контакт ". Това гласи стъпка две от оповестеният през днешния ден държавен проект, чийто размер е повече от 50 страници, в който детайлно са обяснени всички ограничения и бъдещи дейности в изискванията на пандемията. Още през вчерашния ден министър председателят Борис Джонсън направи изказване, в което начерта някои съществени положения в така наречен от него " пътна карта за наново отваряне на обществото ".

В същия документ се загатва, че завръщането на публиката ще е допустимо на " доста по-късен стадий, който е директна според от намаляването на броя на инфектираните ". Медиите на Острова не престават да настояват, че е допустимо да се случи чак след откриването на ваксина против COVID-`9.

Всичко това значи, че пред " план рестарт ", който възнамерява възобновяване на мачовете на 12 юни, има единствено още една спънка. Тя се състои в това, че най-малко 14 от 20-те клуба би трябвало да гласоподават " за " него.
BREAKING: The Premier League could return from June 1.

Step two of the UK government's plan to exit lockdown includes 'permitting cultural and sporting events to take place behind closed-doors for broadcast, while avoiding the risk of large-scale social contact'. pic.twitter.com/4eS2cpjrdX
— Goal (@goal) May 11, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР