Правителството на Великобритания и ръководството на Премиър лийг са стигнали

...
Правителството на Великобритания и ръководството на Премиър лийг са стигнали
Коментари Харесай

Правителството на Великобритания и Премиър лийг са взели решение кога да бъде подновено първенството

Правителството на Англия и управлението на Премиър лийг са стигнали до консенсус по отношение на това по кое време може да бъде възобновена конкуренцията във Висшата лига. Според " Дейли Мирър " управляващите са дали зелена светлина на проекта шампионатът да бъде рестартиран при започване на юни. Двубоите ще се играят при закрити врата, като ще бъде обезпечена допустимо най-безопасна среда за играчите, защото достъпът до стадионите ще бъде мощно стеснен за всевъзможни външни лица.

Според здравните управляващи във Англия пикът на болестта с COVID-19 е напълно близо и след средата на април се чака спад на броя на новите случаи. Ако обстановката бъде овладяна, то при започване на май тимовете могат да възобновят тренировки и да бъдат подготвени за подновяването на сезона през юни. Това ще даде опция акцията да приключи доникъде на юли, когато по принцип трябваше да приключи и Европейското шампионата, което бе отсрочено за идващото лято.

Телевизионните компании ще имат опция да излъчат повече мачове от плануваните по контракт, въпреки че няма е допустимо да се покажат директно безспорни всички 92 оставащи срещи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР