Правителството на Великобритания блокира най-малко за месец публикуването на парламентарния

...
Правителството на Великобритания блокира най-малко за месец публикуването на парламентарния
Коментари Харесай

Британското правителство блокира доклада за руската заплаха

Правителството на Англия блокира минимум за месец публикуването на парламентарния отчет за идващата от Русия опасност за английската народна власт и вероятната интервенция в парламентарните избори през декември, оповестява " Гардиън ", цитираано от Българска национална телевизия.

``
реклама

Документът е направен от парламентарната комисия по разузнаване и сигурност. Преди седмица ръководителят на комисията, някогашният основен прокурор Доминик Грив упрекна премиера Борис Джонсън, че работи против публикуването на отчета. Въпреки това се очакваше, че ще му се даде публичност през днешния ден.

По информация от държавни кръгове, досега на разпускането на Народното събрание във вторник вечерта публикуването на отчета няма да бъде позволено.

Това значи, че достъпът до документа ще бъде вероятен едвам след изборите на 12 декември.

От Даунинг стрийт твърдят, че в отлагането няма нищо извънредно, защото сходни документи изискват процедура на координиране, която може да отнеме до 6 седмици.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР