Правителството на Унгария с нова кампания, финансирана от данъкоплатците, която

...
Правителството на Унгария с нова кампания, финансирана от данъкоплатците, която
Коментари Харесай

Унгария погна Юнкер и Сорос с нова кампания

Правителството на Унгария с нова акция, финансирана от данъкоплатците, която е ориентирана против ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и унгарско-американския милиардер Джордж Сорос. Будапеща упреква Брюксел, че са пробва да наложи мигрантски проекти, които " заплашват сигурността на Унгария ", осведоми " Политико ".

" Вие също имате право да знаете какво приготвя Брюксел ", написа на плаката, на който има фотоси на Юнкер и Сорос, споделен на формалната страница на унгарското държавно управление във " Facebook ".

" Правителството дава начало на осведомителна акция за поощряваните от Брюксел проекти за миграцията. Всеки има право да знае какви са действителните оферти, които главно заплашват сигурността на Унгария ", написа държавното управление.

" Те желаят да вкарат наложителни квоти за разселване. Те желаят да отслабят правото на страните членки на гранична отбрана. Те ще улеснят имиграцията с мигрантски визи ", се добавя на плаката, като в дъното с дребни букви написа, че е дело на унгарското държавно управление.

Плакатът е следващата акция против Брюксел и Сорос, само че в този момент за първи път е ориентирана непосредствено към Юнкер, който като унгарския министър председател Виктор Орбан е член на дясноцентристката Европейска национална партия. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР