Правителството на теория започна да подпомага бизнеса, но икономическите мерки

...
Правителството на теория започна да подпомага бизнеса, но икономическите мерки
Коментари Харесай

Мярката 60/40 на практика не работи, смята Даниел Митов

Правителството на доктрина стартира да подкрепя бизнеса, само че икономическите ограничения от вида на 60/40 се заявяват и са положителни като планове, само че в действителност са обраснали от бюрократщина . Мярката на процедура не работи, като едвам към 4-5% от парите са достигнали до действителния бранш
Това съобщи пред bTV някогашният външен министър Даниел Митов.
Според него
" Никой не беше квалифициран за пандемията и не очакваше това, което ни се случи ". уточни той.
„ Някои по-мощни страни се сетиха да подкрепят финансово или да върнат налозите на хората. Ние също трябваше да имаме скоростна реакция, тъй като при пазарната стопанска система е значимо търсенето. Правителството би трябвало да си дава сметка за сходни опасности. Много хора живеят от заплата до заплата.
Европейската централна банка сътвори няколко положителни планове. В момента Европейски Съюз не е общественост от суверенни страни, което го прави негъвкав и муден .
" Кризата не е свършила, само че е овладяна на международно равнище. Подобни рецесии не основават нищо ново, само че ", разкри Митов.
" Виждате, че има страни, които лъжат за заболелите си и смъртните случаи от ковид . Може да се окаже, че след отварянето на границите ще има нови огнища ", разяснява някогашният външен министър.
Бившият външен министър разяснява още, че ще има разбъркване на пластовете изключително във връзка с Китай.
Тази рецесия ни сподели, че е неуместно целия свят да има икономическа взаимозависимост от една фабрика, в която се създава всичко, добави Митов.
" Може да има по-дълги следствията върху стопанската система ни от предстоящото ", приключи Даниел Митов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР