Правителството на страната ми е стигнало до заключението, че Хамас

...
Правителството на страната ми е стигнало до заключението, че Хамас
Коментари Харесай

Давид Коен: Невъзможно е да унищожим силите на Хамас“, ако не влезем в Газа

Правителството на страната ми е стигнало до заключението, че " Хамас " не може повече да съществува. Това споделя в изявление за някогашният дипломат на Израел у нас Давид Коен.

" Едни животни работят по този начин. Проблемът е, че тези терористични организации не желаят да признаят съществуването на страната Израел ", споделя дипломатът.

Той описа по какъв начин терористичната организация е съумяла да вкара в подвеждане Израел, до момента в който е подготвяла нападението.

" През предходната седмица имаше диалози сред Израел и " Хамас “. Организацията дава отговор за живота на към 2 милиона поданици – палестинци в Газа. Те желаеха Израел да разреши да се усили броя на палестинските служащи, които минават границата. Страната ни се съгласи, само че това беше номер – ние да бъдем спокойни и приспани, а те приготвяха тази офанзива ".

Иран и " Хамас “ имат една и съща политика, съобщи Давид Коен. " Те споделят, че Израел няма право да съществува. Не желаят да признаят историята. Иран поддържа и " Хизбула ". Дава им парите и оръжията ", добави той.

Давид Коен изясни, че Израел не може да бъде упрекван в убийства на палестинци.

" Живея в Йерусалим – град, в който една част от популацията е палестинско. Работят на всички места. Това е един живот дружно ", сподели някогашният дипломат у нас.

Коен уточни, че страната му най-вероятно ще организира и сухопътна интервенция в линията Газа.

" Прави се подготовка. 300 хиляди от запаса към този момент са призовани във войската. Ако не влезем в Газа, няма да може да унищожим силите на " Хамас “, които отново ще повтарят тези офанзиви ", е безапелационен Давид Коен.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР