Правителството на Сингапур ще плати 1600 сингапурски долара (1100 щатски

...
Правителството на Сингапур ще плати 1600 сингапурски долара (1100 щатски
Коментари Харесай

Гражданите на Сингапур получават над хиляда долара помощ заради епидемията

Правителството на Сингапур ще заплати 1600 сингапурски $ (1100 щатски долара) на всеки жител над 21 години като поддръжка поради разпространяването на ковид. Това разгласи вицепремиерът и министър на финансите Хен Сви Кит, представяйки идващия пакет от спомагателни ограничения в Народното събрание.
Третият пакет финансова помощ, наименуван „ Бюджет за взаимност “, планува еднократно заплащане в размер на 600 сингапурски $ този месец. Министърът сподели, че "като се вземат поради предходните обществени заплащания, всеки жител през тази година ще получи 1 600 сингапурски $ ".
На 3 април министър председателят Ли Сян Лун разгласи въвеждането на спомагателни ограничавания по отношение на разпространяването на вируса. По-специално, от 7 април, съвсем за месец в града-държава всички съществени уреди, като се изключи тези, които са витално нужни, ще бъдат затворени. Сред изключенията са магазини за хранителни артикули, аптеки, градски превоз и редица други. Обученията в учебните заведения и университетите са спрени. Премиерът прикани жителите да не напущат домовете си, в случай че не е безусловно належащо.
Според него към този момент това е от съвещателен темперамент, само че в случай че обстановката не се усъвършенства, държавното управление е готово за по-нататъшно стягане на ограниченията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР