Правителството на Сингапур ще плати 1 600 сингапурски долара (1

...
Правителството на Сингапур ще плати 1 600 сингапурски долара (1
Коментари Харесай

Сингапур дава помощ от 1 100 долара на всеки пълнолетен

Правителството на Сингапур ще заплати 1 600 сингапурски $ (1 100 щатски долара) на всеки жител над 21 години като поддръжка поради разпространяването на ковид. Това разгласи вицепремиерът и министър на финансите Хен Сви Кит, представяйки идващия пакет от спомагателни ограничения в Народното събрание.
Третият пакет финансова помощ , наименуван „ Бюджет за взаимност “, „ планува еднократно заплащане в размер на 600 сингапурски $ този месец. “ Министърът сподели, че " като се вземат поради предходните обществени заплащания, всеки жител през тази година ще получи 1 600 сингапурски $ ", написа БГНЕС, цитирайки ТАСС.
Тайната на Сингапур: Как страната се оправи с ковид?
На 3 април министър председателят Ли Сян Лун разгласи въвеждането на спомагателни ограничавания по отношение на разпространяването на вируса. По-специално, от 7 април, съвсем за месец в града-държава всички съществени уреди, като се изключи тези, които са витално нужни, ще бъдат затворени.
Сред изключенията са магазини за хранителни артикули, аптеки, градски превоз и редица други. Обученията в учебните заведения и университетите са спрени. Премиерът прикани жителите да не напущат домовете си, в случай че не е безусловно належащо. Според него към този момент това е от съвещателен темперамент, само че в случай че обстановката не се усъвършенства, държавното управление е готово за по-нататъшно стягане на ограниченията.
По данни на Worldometers в Сингапур има 1 309 регистриани случая на ковид, от тях 25 са в сериозно положение. За излекувани се одобряват 320 души, а смъртните случаи са едвам 6.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР