Правителството на Съединените щати е предоставило гаранции относно лечението на

...
Правителството на Съединените щати е предоставило гаранции относно лечението на
Коментари Харесай

Правителството на САЩ дава гаранции за лечението на Джулиан Асандж, казва съпругата

Правителството на Съединените щати е предоставило гаранции по отношение на лекуването на Джулиан Асанж, в случай че той бъде екстрадиран, сподели брачната половинка на създателя на WikiLeaks.

Асанж е изправен пред правосъдно гонене в Съединени американски щати за хипотетичен скрит план за приемане и откриване на информация за националната защита след публикуването на стотици хиляди изтекли документи, свързани с войните в Афганистан и Ирак.

По време на двудневно чуване в През февруари юристите на 52-годишния желаеха зелена светлина, с цел да оспорят отхвърлянето на по-голямата част от делото му от арбитър, с цел да се предотврати изгонването му.

Миналия месец дамата Виктория Шарп и господин арбитър Джонсън отхвърлиха множеството от правните причини на Асандж, само че сподели, че в случай че не бъдат дадени гаранции от Съединените щати, той ще може да апелира на три учредения.

 

Тези уверения са, че Асанж ще бъде предпазен от и ще му бъде разрешено да разчита на Първата корекция – която пази независимост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР