Правителството на Продължаваме промяната“ са измамници с бели якички“. Това

...
Правителството на Продължаваме промяната“ са измамници с бели якички“. Това
Коментари Харесай

Делян Добрев обвини ПП в точене на милиарди от енергетиката

Правителството на „ Продължаваме промяната “ са „ измамници с бели якички “. Това съобщи Делян Добрев от ГЕРБ. Той съпостави сюжетът с подписването на меморандума с „ Джемкорп “ с кино лентата „ Бандата на Оушън “.

„ Преди две години в ръководството на страната пристигнаха един измамници в бели якички, превзеха държавата и започнаха с далаверите за милиарди. Тях милионите не ги интересуват, гледат единствено милиардите. И то главно в енергетиката, тъй като там са най-големите суми “, сподели той в ефира на bTV.

Добрев добави, че в продължение на месеци тези „ измамници с бели якички “ са съумели да подведат всички институции в страната – Министерски съвет, министерство на енергетиката и даже службите.

„ Първи се усещат в ДАНС – в техния отчет написа, че измамниците с бели якички са поискали интернационалните паспортите на шефовете на „ Булгаргаз “. Представяте ли си? Освен за машинация, защо са им тези паспорти “, попита риторично Добрев и добави, че публицистите са разровили този случай.

Депутатът от ГЕРБ напомни, че ДАНС са дали отчета си на тогавашния министър председател Кирил Петков, само че той го е „ поставил в чекмеджето си и е траял с далаверите “.  Тогава от опозицията почнали да приказват за казуса на всеослушание, с цел да се чуе за казуса и да се приключи меморандума с „ Джемкорп “.

Делян Добрев разяснява бъдещето на въглищните централи и изявленията от през днешния ден на някогашния вицепремиер и финансов министър Асен Василев, както и газовите контракти и цените на горивата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР