Правителството на президента на САЩ Джо Байдън не може да

...
Правителството на президента на САЩ Джо Байдън не може да
Коментари Харесай

Американски съд отхвърли задължителната ваксинация на учители |

Правителството на президента на Съединени американски щати Джо Байдън не може да изисква от преподавателите, работещи по програмата " Хед старт " да бъдат имунизирани против COVID-19, реши арбитър в щата Луизиана, съобщи Българска телеграфна агенция.

Решението на арбитър Тери Даути дава победа на 24-те американски щата, които заведоха дело против федералното държавно управление. Той декларира в решението си, че администрацията на Байдън е пренебрегнала нелегално Конгреса, разпореждайки работещите по програмата " Хед старт " да бъдат имунизирани до 31 януари, а учениците, навършили 2 години, да носят маски в закрити пространства или при непосредствен контакт навън.

" Хед старт " е финансирана от федералното държавно управление стратегия, която подкрепя образованието на деца на възраст под 6 години от фамилии с ниски приходи.

Даути беше назначен от предходния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Съдията акцентира в решението си, че разделянето на управляващите е основно за устоите на страната и цитира някогашния президент Роналд Рейгън, съгласно който " деветте най-страшни думи в британския език са " аз съм от държавното управление и съм тук, с цел да оказа помощ ".

" Ако на изпълнителната власт се разреши да узурпира властта на законодателната власт, тази страна няма да бъде народна власт, а монархия ", акцентира Даути.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР