Правителството на президента Доналд Тръмп съобщи вчера, че ще предложи

...
Правителството на президента Доналд Тръмп съобщи вчера, че ще предложи
Коментари Харесай

САЩ обмислят да затегнат правилата за постоянно пребиваващите чужденци

Правителството на президента Доналд Тръмп заяви през вчерашния ден, че ще предложи правила, които ще създадат по-трудно за живеещите в Съединени американски щати чужденци да получат позволения за непрекъснато престояване, в случай че вземат обществени помощи, заяви Ройтерс.

Съгласно препоръчаната от министерството на вътрешната сигурност регулация имиграционните служби ще преценят дали лице, получаващо помощи, финансирани с пари на данъкоплатците, са "в тежест на обществото ".

Промените ще важат за хора, кандидатстващи за виза или за непрекъснато местопребиваване, само че няма да засягат кандидатстващите за американско поданство, показва Българска телеграфна агенция.

Предложената регулация ще бъде оповестена във федералния указател през идващите седмици, което е първа стъпка към окончателното й приемане. След това ще има два месеца време за публичен спор и съгласно резултатите управляващите могат да вкарат промени в регулацията преди окончателното й приемане, което се чака да бъде след няколко месеца, означи Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР