Правителството на Обединеното кралство е завело иск във Върховния съд

...
Правителството на Обединеното кралство е завело иск във Върховния съд
Коментари Харесай

Правителството на Обединеното кралство се опитва да дисквалифицира Лекс Грийнсил като директор

Правителството на Обединеното кралство е завело иск във Върховния съд за отнемане от права на Лекс Грийнсил като шеф, демонстрират правосъдните записи.

Действието, заведено в четвъртък, пристигна откакто службата по несъстоятелността неотдавна завърши следствие на банкрута на Greensill Capital през 2021 година

Финансовата компания за веригата за доставки – чиито съветници включваха някогашния министър председател на Обединеното кралство лорд Дейвид Камерън, в този момент външен министър – се срина, откакто не съумя да възобнови застрахователното си покритие.

Спадът на Greensill Capital докара до един от най-големите английски лобистки кавги от едно потомство, откакто стана ясно, че Камерън е лобирал пред министри да разрешат на компанията да получи достъп до ръководени от държавното управление дългови схеми за Covid-19.

Услугата по несъстоятелността, организация, спонсорирана от бизнес отдела, не разяснява незабавно. Пълните детайлности за делото за дисквалификация на шеф, заведено от бизнес сек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР