Правителството на Кувейт обяви, че появила се по-рано днес информация

...
Правителството на Кувейт обяви, че появила се по-рано днес информация
Коментари Харесай

Хакнаха държавната агенция на Кувейт, за да каже, че САЩ се изтеглят от емирството

Правителството на Кувейт разгласи, че появила се по-рано през днешния ден информация за изтеглянето на военните на Съединени американски щати от емирството е погрешна и че държавната осведомителна организация е била обект на хакерска офанзива , оповестява " Ройтерс ".

По-рано се появи информация с източник кувейтската държавна новинарска организация КУНА, в която се съобщаваше, че министърът на защитата на Кувейт е декларирал, че е получил писмо от главнокомандващия на американския боен контингент в страната, в което се " афишира идно евакуиране на всички американски военни сили до три дни ".

" Получаването на такова писмо от американските военни сили беше ненадейно и ние водим връзка с американското военно министерство за повече детайлности и информация ", са били цитираните думи на министъра във подправената информация на КУНА.

Кувейт направи известието, откакто подправената информация излезе в негов профил в обществените мрежи, привличайки необятно внимание.

В дребния, богат на нефт Кувейт има над 13 000 американски военни , като още се насочат натам на фона на напрежението сред Съединени американски щати и Иран.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР