Правителството на Кирил Петков дойде на власт с обещанието, че

...
Правителството на Кирил Петков дойде на власт с обещанието, че
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Оставка на кабинета „Петков“, президентът да вдигне отново юмрук

„ Правителството на Кирил Петков пристигна на власт с обещанието, че ще се бори против корупционния и хищнически модел на ГЕРБ и Бойко Борисов. Нищо сходно не се случи. Напротив – Кирил Петков, Асен Василев, Корнелия Нинова, Христо Иванов, Атанас Атанасов и цялата им безпринципна коалиция продължи модела на ГЕРБ с цялостна мощ. Всички те пристигнаха на власт с обещанието за смяна, а направиха най-голямата замяна за последните 32 години в България. Призовавам президента Румен Радев да смъкна доверието си от кабинета „ Петков “ и да вдигне още веднъж пестник. “

Това съобщи ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев в обръщението си към делегатите и гостите на конгреса на партията.

„ Крайно време е публичният интерес да застане над персоналния и партийния; да върнем държавността и нормалността в България “, сподели още в словото си Симеон Славчев. Той изрази признателност към президента Радев за това, че е подкрепил идеята за осъществяване на почтени избори в България.

„ Президентът Радев се утвърди като хладнокръвен герой против беззаконието, арогантната антибългарската политика на държавното управление и в борбата му с мафията и корупцията. С високия си морал президентската институция се потвърди като единствения стожер на българското общество, отстояваща върховенството на правото и закона “, сподели още Славчев.

По думите му, главната задача, която партия МИР си слага, е да активизира и засилва интелектуалния капацитет на българските жители както в страната, по този начин и в чужбина.

Славчев посочи, че при реализацията на тази задача партия МИР ще търси сътрудници и съдружници, които изповядват същите полезности и одобряват безкористно да работят за бъдещето на България.

„ Партия МИР подава ръка на всички български жители, на всички цивилен и неправителствени организации и партии и предлагаме да обединим напъните си посредством основаването на мрежа – Федерация „ МИР “. На България ѝ би трябвало нова национална идея, сплотяваща всички българи, и една от главните цели на Федерация „ МИР “ ще бъде образуването на новия народен блян, който да се трансформира в новата национална идея на България “, съобщи Симеон Славчев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР