Правителството на израелския министър-председател Бенямин Нетаняху единодушно одобри мярка, заявяваща,

...
Правителството на израелския министър-председател Бенямин Нетаняху единодушно одобри мярка, заявяваща,
Коментари Харесай

Израел `категорично отхвърля` чуждестранните усилия за създаване на палестинска държава след войната на Хамас, декларира Нетаняху

Правителството на израелския министър-председател Бенямин Нетаняху единомислещо утвърди мярка, заявяваща, че страната „ изрично отхвърля “ всевъзможни опити на задгранични пълномощия за основаване на палестинска страна.

Нетаняху разгласи този ход при започване на съвещанието на кабинета в неделя сутринта. Това идва в миг, когато разнообразни сили в Организация на обединените нации и даже администрацията на президента Байдън настояха Израел да одобри решение за две страни след войната против Хамас в Газа.

„ В светлината на диалозите, чути неотдавна в интернационалната общественост по отношение на опит за едностранно налагане на палестинска страна на Израел, нося през днешния ден декларативно решение по този въпрос за утвърждение от държавното управление. Сигурен съм, че то ще бъде необятно признато ", сподели Нетаняху пред кабинета на иврит.

„ Израел изрично отхвърля интернационалния диктат по отношение на трайното заселване с палестинците “, се споделя в декларацията. „ Такова съглашение ще бъде реализирано единствено посредством прек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР