Правителството на Германия съгласува по-строги правила за депортиране на мигранти,

...
Правителството на Германия съгласува по-строги правила за депортиране на мигранти,
Коментари Харесай

Правителството на Германия съгласува по-строги правила за депортиране на мигранти

Правителството на Германия съгласува по-строги правила за депортиране на мигранти , осведоми " Дойче веле ".

Министърът на вътрешните работи Хорст Зеехофер показа проект с правила, които ще улеснят депортирането на мигранти, които нямат право на леговище. Предимно ще засегне хората, които са употребявали в сички правни принадлежности за приемане на леговище.

Сега проектът влиза в Народното събрание за дебатиране. Той може да бъде прокаран преди лятната почивка.

Но немските провинции не утвърждават целия проект, който планува мигрантите, които подлежат на депортация да бъдат държани в провинциални затвори, а не в специфични обекти за задържане на мигранти преди да бъдат депортирани.

Зеехофер разяснява, че пакетът му съдържа " мощни детайли ", които ще улеснят експулсирането.

През предходната година Германия депортира към 25 000 души. Това съставлява една десета от общия брой на хората, които би трябвало да изоставен страната.

Планът съдържа няколко противоречиви оферти: в постоянните затвори да се усилят до близо 1000 килиите за задържане на хора преди да бъдат депортирани. Регионални министри сигнализират, че това е в нарушаване на правилото хората за депортация да се държат настрана от наказаните престъпници; да се лимитират обществените помощи за търсещите леговище, които към този момент са получили в други страни членки на ЕС; удължение от три на пет години преоценката на бежанския статут на лица, които към този момент са получили леговище през 2015, 2016 и 2017 година и други

Според вътрешното министерство на 240 000 души е подредено да изоставен Германия до края на февруари.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР