Правителството на ГЕРБ води от своето начало политики за повишаване

...
Правителството на ГЕРБ води от своето начало политики за повишаване
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ с подробности за предложението с 30% да се увеличат заплатите в 28 администрации

Правителството на ГЕРБ води от своето начало политики за повишение на приходите. Увеличихме няколко пъти заплатите на учители, а след това и на администрацията. Това съобщи в утринния блок на БТВ депутатът от ГЕРБ Александър Иванов във връзка предлагането за нарастването на възнагражденията на 28 администрации с 30%.

"Тези препоръчани 30% нарастване са за чиновници на администрация, чиито заплати изостават от размера работа, която правят ", разкри още той.

"Увеличението идва и за администрацията,която работи директно с хора. 28 институции са препоръчани за нарастване на заплатите. Всички те са подложени на спор ", сподели Иванов.

"Ще има актуализация на бюджета за тази година. Може и да се наложи изключително да работим ", разкри депутатът от ГЕРБ.

"ГЕРБ и Обединени патриоти усилиха възнагражденията и на всички жители - минималната заплата, пенсии и други ", разяснява Александър Иванов.

Народният представител съобщи, че не знае тематиката на днешната Национална среща на ГЕРБ. Събранието ще се състои в София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР