Правителството на ГЕРБ и Обединени патриоти работи добре и от

...
Правителството на ГЕРБ и Обединени патриоти работи добре и от
Коментари Харесай

Борисов: Правителството работи добре и от 31 декември ще доставяме азерски газ

Правителството на ГЕРБ и Обединени патриоти работи добре и от 31 декември при нас идва азерския газ. Това заяви посредством страницата си във фейсбук министър председателят Бойко Борисов. 

Ето какво се похвали той през днешния ден:

На 1 януари ще посрещнем азерския газ, за който толкоз генерации политици приказваха с Азербайджан. Правителството на ГЕРБ и Обединени патриоти работи добре и даде тази опция за цялостна диверсификация на източниците и маршрутите за доставка на природен газ. Гарантираме сигурността на доставките и реализираме конкурентни цени за българските консуматори. В страната ни от 31 декември ще се доставят годишно 1 милиарда куб. м. газ от находището Шах Дениз 2 за период от 25 години.

Продължава построяването на Междусистемната газова връзка Гърция – България. С реализацията на плана сътворяваме условия за фактически нашарване на източниците за доставка на природен газ за България и цяла Югоизточна Европа.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР