Правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов може да продължи Националната

...
Правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов може да продължи Националната
Коментари Харесай

Цветанов: Икономическото развитие и ниската безработица в Симеоновград допринасят и за по-ефективната интеграция на малцинствените групи

Правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов може да продължи Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания. Тя освен оказва помощ на българските фамилии, само че и облагородява градската среда. Във Симеоновград безработицата е сведена до рационални равнища и това се дължи на икономическата зона сред Хасково и Димитровград и построяването на Автомагистрала „ Марица “. Това докара огромни вложители в региона и даде опция хората от прилежащите градове и села да стартират работа в индустриалните предприятия, което оказа извънредно удобен резултат върху интеграцията на малцинствените групи.

Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на Националния избирателен щаб на партията Цветан Цветанов по време на среща с кмета на община Симеоновград Милена Рангелова, на която участва и ръководителят на Общинския съвет и водач на ГЕРБ-Симеоновград Светлана Стоева.

„ В община Симеоновград сега се работи по замяна на водопроводите на централни градски улици. Дейностите са финансирани със средства, отпуснати от държавното управление, в размер на 820 хиляди лева След края на ремонта най-сетне ще се позволи казусът с водоснабдяването на няколко хиляди поданици на града “, заяви Милена Рангелова. По думите й държавното управление на Бойко Борисов не дели кметовете по партиен симптом. „ Подкрепата на страната към мен, като кмет от Реформаторския блок, е доказателство “, акцентира тя.

След приключването на срещата при кмета, Цветан Цветанов, дружно с народните представители от ГЕРБ-Хасково Евгения Ангелова и доктор Георги Станков, както и с регионалния координатор на ГЕРБ Делян Добрев, посети обичайния петъчен пазар на производителите от района на Симеоновград, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Там зам.-председателят на ГЕРБ беседва с десетки жители както от общината, по този начин и от Хасково, Стара Загора, Велико Търново и други обитаеми места в страната. Всички те го увериха, че правят оценка всичките старания на локалната и централната власт да се усъвършенства качеството им на живот. Хората бяха безапелационни пред Цветанов, че осъзнават значимостта на европейските избори и отношението им към бъдещото развиване на тяхното обитаемо място.

На пазара Цветан Цветанов беседва и със Славка Митева – майка на починалия в жестоката злополука на „ черния Великден “ през 2011 година Георги Георгиев. Славка Митева изрази благодарността си към Цветанов за поддръжката, която е получила незабавно след нещастието и за подхванатите законодателни начинания за предварителна защита на тежките ПТП.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР