Правителството на Аржентина помоли руските власти да задържат и депортират

...
Правителството на Аржентина помоли руските власти да задържат и депортират
Коментари Харесай

Аржентина иска нейни запалянковци да бъдат изгонени от Русия


Правителството на Аржентина помоли съветските управляващи да задържат и депортират нейни ентусиасти, които са взели участие в сбиването на стадиона в Нижни Новгород на мача Аржентина-Хърватия.

Това заяви аржентинския министър на сигурността госпожа Патрисия Булрич. Тя означи, че видеозаписите са разпознали четирима аржентинци. "Умоляваме управляващите на Русия да ги задържат и депортират. Ние подписахме съглашение за отбрана на аржентинците и ще бъдем непреклонни към тези, които нарушават закон", написа тя в своя туитър.

Известно е, че Хърватия победи с 3:0. След мача в интернет бе публикуван видеозапис на сборичкване сред ентусиастите в едно помещение зад трибуните на стадиона „ Нижни Новгород ”. На 23-та секунда от записа се вижда по какъв начин няколко души ритат с крайници намиращ се на пода мъж и по какъв начин се намесват други почитатели в опити да спрат побоя.

Прес-службата на организационния комитет „ Русия-2018 ” заяви, че седем аржентински ентусиасти, взели участие в сбиването, са привлечени към административна отговорност. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР