Правителството може да навигира между корупцията на ГЕРБ и ДПС

...
Правителството може да навигира между корупцията на ГЕРБ и ДПС
Коментари Харесай

Илиян Василев: Не бива българската позиция за Украйна да се определя от БСП и Радев

Правителството може да направлява сред корупцията на ГЕРБ и Движение за права и свободи и русофилството на Българска социалистическа партия единствено в случай че бъде твърдо, тъй като взаимни отстъпки, като този с Тагарев, раждат нови взаимни отстъпки и непоследователност

Зад тази "битка " стои "принципната " позиция на Българска социалистическа партия да не изпращаме муниции и оръжие на Украйна.

Ако междинния знаменател на политика в коалиция се въздейства от това значи държавното управление да затъне в грях - да си показват, че заради липса на бронежилетки и патрони украински медици и други цивилни, които можеха да носят жилетки ще загинат, а заради липса на муниции укранските бойци нямаше да могат да възпрат агресора и да загинат.

Кой ще носи отговорност за кръвта и изгубените животи? Българска социалистическа партия, лъжете се, те не носят отговорност тъй като не са мандатоносители. Ще я носят останалите партии в обединението.

Не можете да промените Нинова, само че можете да преодолеете възбраната и, посредством решение на националното заседание.

Останахме единствените в Европа с тази възбрана.

Да, войната е прекомерно съществено нещо с цел да бъде оставена българската позиция по нея да се дефинира от Българска социалистическа партия и Радев.

Илиян Василев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР