Правителството, което представихме ние, също беше техничеко - експертен кабинет,

...
Правителството, което представихме ние, също беше техничеко - експертен кабинет,
Коментари Харесай

ДБ с шанс от ремарке на ПП да станат влекач! Говори Даниел М...

Правителството, което представихме ние, също беше техничеко - експертен кабинет, съобщи Митов в отговор на Христо Иванов  за " техническо ", а не съдружно държавно управление

 

Все още не е ясно на кого ще бъде даден третия мандат, само че в случай че отиде при „ Демократична България “, то те ще имат опция от ремарке на „ Продължаваме промяната “ да се трансфорат във влекач. Във фактор, който може да бъде носеща структура на едно носещо ръководство, съобщи в предаването " Тази заран " по bTV Даниел Митов от ГЕРБ.

Бихме взели участие в сериозен диалог с цели с кабинет със съществени имена.

Това отговори задочно Даниел Митов от ГЕРБ на апела на Христо Иванов от " Демократична България " за " техническо ", а не съдружно държавно управление.

" Правителството, което представихме ние, също беше техничеко - експертен кабинет. Събра 115 гласа. Демократична България може да е фактор, който да добави детайлите, които липсваха, когато мандатът беше в нас ", сподели той.

Важно е да има диалог по значимите тематики. Притиснява ме, че Демократична България върви непрекъснато след една лява групировка като Политическа партия, а самата тя не поддържа декларацията й. 

На въпрос за ходовете, в случай че мандатът отиде в Българска социалистическа партия, Митов съобщи: " С Българска социалистическа партия не можем да влезем по никакъв метод в коалиция. Хипотезите за възможни отстъпки са доста. Дайте да забележим на кого ще бъде даден третият мандат. Надявам се да е на Демократична България, тъй като там се оформя опция за диалог какво болшинство може да изкове бъдещо ръководство. Позициите на Демократична България се доближава в най-голяма степен до нашето виждане за проблеми и решения ".

Запитан какво следва, в случай че мандатоносител е Движение за права и свободи, Митов отвърна: " Не съм чувал президентът да загатва такава опиция, а би трябвало. Но като че тази алтернатива не стои на масата. Ако се случи, същата е формулата - в една парламентарна народна власт всички политически партии си изискуем диалог. Оттам нататак преценяме дали да подкрепим или не дадена формула ".

На въпроса за какво общинските съветници на ГЕРБ не влязоха в залата, когато се взимаха решения за Пловдивския панаир, Митов бе безапелационен:  " Темата с панаира се появи изкуствено, с цел да подклажда остарели разкази. Казусът ще иде в съда и той ще реши ".

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР