Правителството изпусна момента за пакета Мобилност. Бойко Борисов предаде българските

...
Правителството изпусна момента за пакета Мобилност. Бойко Борисов предаде българските
Коментари Харесай

Йончева обвини Борисов, че е предал българските превозвачи

Правителството изпусна момента за пакета " Мобилност ". Бойко Борисов съобщи българските превозвачи два пъти и то изрично. Той не сложи този въпрос пред Макрон, когато беше в България и не отбрани ползите на нашите превозвачи.
Тези обвинявания насочи лидерът на листата на Българска социалистическа партия за европейските избори Елена Йончева пред Дарик радио.

``
реклама

Тя добави, че по време на нашето председателство на Европейски Съюз тази тематика не е била приоритет. " Ние я оставихме за австрийското председателство, което има най-неблагоприятни позиции за този пакет ", уточни тя.

" Грабежът в България е 11 милиарда лева всяка година, съгласно отчет на Зелените в Екологичен потенциал ", разяснява още Йончева. Като образец за корупция тя уточни случая " Ало, Банов съм! " и акцентира, че всичко е в ръцете на прокуратурата и ОЛАФ.

" Събираме още документи, които ще потвърдят по безапелационен метод, че всичко, което е наредил Банов от своя кабинет - да не бъдат взети от една компания най-малко 700 000 лева, а излиза наяве, че са повече от 1 млн. лева, тези нареждания са били изпълнени ", добави тя.

По мотив желаните проби от автомагистралите, Елена Йончева разгласи, че има прогрес. " Всеки опит да бъде показан грабежът в България среща мощна опозиция. В началото АПИ споделиха, че нямаме право да вършим такава инспекция. Сега евентуално ще ни мотаят, само че тази борба ще я спечелим и с помощта на европейските институции. Битката би трябвало да стартира от България ", безапелационна е тя.

" Когато ни разрешат от АПИ, ще поканим и публицисти, които да проследят инспекцията ", сподели още тя и добави, че 40% от цената на тези автомагистрали се връща към ръководещите.

" ГЕРБ си отиват. Те са пасажери. Важно е идващите, които ще дойдат на власт, да трансформират метода, по който се ръководи България ", акцентира Йончева.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР